Ενα κουρείο αλλιώτικο απο τα άλλα!!!

December 06, 2012


Σήμερα θέλω να ποστάρω κάτι διαφορετικό !!!
Που έχει σχέση με το αντρικό στύλ !!! Χμμμμ. . . , . Θα σας μιλήσω για ένα αντρικό παραδοσιακό κουρείο !!!
Το λένε Παραδοσιακό κουρείο Έν Αθήναις 1928. Εντάξει έχει σχέση και με το sweetcase... Πώς , γιατί ??? Γιατί ο Βασίλης και το κουρείο του είναι σαν κι εμάς , ένας απο εμάς
Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε!

'Όλα ξεκίνησαν όταν η φθινωπορινή συλλογή The travelling sweetcase: Eleni Kostopoulos rocks the ballet ετοιμάζονταν !!! Σε όλη την ετοιμασία της , η σκέψη τριγύρνούσε στον… χώρο που θα βρίσκαμε για την φωτογράφηση "τι ωράια να βρίσκαμε έναν χώρο vintage με παλιά έπιπλα ξεχωριστό, πάντως όχι σπίτι, μπαράκι ή καφέ ξέρετε έχουν πολυπαίξει αυτά... Εντελώς τυχαία καθώς περνούσα απο μία στοά του κέντρου της Αθήνας . . Έμεινα άναυδη !!! Συνάντησα ένα κουρείο πραγματικά βγαλμένο μέσα απο την δεκαετία του 1930!! Ναι! Εκεί που έπεσε πρώτα το βλέμα μου ήταν σε μία πανεμορφη αμερικάνικη μπαρμπέρικη καρέκλα κατασκευής του 1930 !!...μαύρη πορσελάνη με κόκκινα δέρματα ...Είχα κάτσει απο έξω και κοιτούσα ακούνητη τον όμορφο χώρο.Μπαίνοντας μέσα μου ήρθαν αρώματα απο παλιές κολώνιες , ο Βασίλης μου είπε ότι ήταν ίδιες με αυτές που χρησιμοποιούσαν στα παλιά μπαρμπέρικα ! Ουάου δεν το πίστευα, όλα εδώ είναι πραγματικά vintage, θεατρικά ! Πραγματικό μουσείο-κουρείο !!!
Δεν μπόρεσα να μην ξεστομίσω αυτό που αστραπιαία σκέφτηκα - λές και τον γνώριζα καιρό αφού σου έβγαζε μία τρομερή οικιότητα- θα μπορούσαμε να κάνουμε μία φωτογράφηση στο κουρείο σου για μία συλλογή με αξεσουάρ που ετοιμάζω ??? Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα χωρις να ρωτήσει το ποιος και το γιατί, μου είπε "ναι , γιατί όχι ...θα είμαι όμως κ εγώ ένα απο τα μοντέλα σου χαχαχα!"
Εξάλλου όπως μου είπε στην συνέχεια ο Βασίλης (Ο κουρέας) "πως μπορούσα να αρνηθώ σε μία κοπέλα που αυτούς του δύσκολους καιρούς προσπαθεί πραγματικά" !!! Κάπως έτσι αισθάνομαι και εγω Ειρήνη! Η φωτογράφηση μία απο τις επόμενες ημέρες άρχισε και ήταν απο τις πίο ευχάριστες που είχαμε κάνει εώς τώρα.

Το σημερινό πόστ θέλω να το αφιερώσω στον Βασιλή για την βοήθεια του και την παραχώρηση του χώρου του κουρείου και επίσης να πώ , πως πραγματικά αξίζει η στήριξη στην όλη αυτή προσπάθεια που κάνει.. Α! και όντως τον χρησιμοποιήσαμε για μοντέλο χαχαχαχα , φόρεσε τα αντρικά παπιγιόν της συλλογής μας !!!

Το όνομα του κουρείου είναι Παραδοσιακό κουρείον Έν Αθήναις 1928 και βρίσκεται στην στοά θεοφυλάτου Σοφοκλέους 5 Απο την ομώνυμη Σελίδα στο facebook θα βρείτε το ωράριο λειτουργείας και το τηλέφωνο του.

Η φωτογραφηση που κάναμε :http://mysterieusebibliothecaire.blogspot.gr/2012/10/the-travelling-sweetcase-eleni.html

(Ο Βασίλης ασχολείτε 10 χρόνια με την κομμωτική και τα τελευταία 4 με την εκπαίδευση νέων κομμωτών στο Ιεκ Δέλτα και στο εργαστηρι ελευθέρων σπουδών του ομίλου ΑΝΤ1 Famestudio στο τμήμα των make up artist/Stylist, παίρνοντας μεγάλη απόφαση να ανοίξει ένα κουρείο μέσα στην καρδιά της κρίσης ...εμείς προσωπικά σκοπεύουμε να τον στηρίξουμε . . .) Επίσης μπορεί κ εσύ να τον χρειαστεις . . κάνει τα πιο απίθανα Hipster, urban, swing hairstyles που έχεις δεί !! Βασίλη σε ευχαριστούμε πολυ!
/>
>
/>
>

2 comments:

Mani di fata said...

ΜΑΓΕΙΑ !ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΛΟΓΙΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΥΡΕΙΑ...ΦΙΛΙΑ,ΙΩΑΝΝΑ

love2love said...

ωραια παρουσιαση οπως παντα μπραβο το ειχε δειξει και ο καλλιδης αν δεν κανω λαθος

share buttons